500ml krem tabancası paslanmaz çelik krem köpük tabancası çırpma krem dağıtıcı kahve kek aracı emaye vazo azot sifon şişe
Ürün bilgileri:
Malzeme: tüm alüminyum + plastik, paslanmaz çelik
Şartname: 500 ml / 1000 ml
Adımlar:
1. Kullanmadan önce krema köpürtücünün tüm sıcak suyunu temizleyin ve ardından soğuk suyla temizleyin; Krem şanti ve krema hazırlayın
2. Yaklaşık 0,5 l/1 l hafif krema ekleyin (köpüren şişedeki ölçeği aşmayın)
3. Fıskiyenin silikon halkasını kontrol edin, fıskiyeyi sıkın ve kafayı kavrayın
4. Bir parça azot koyun.Bir seferde yalnızca bir parçanın yerleştirilebileceğini lütfen unutmayın.Daha fazla azot almak biraz tehlikelidir
5. Çırpılmış krema ve pnömatik elastikiyet sesini duymak için fıskiyeyi yaklaşık 30 kez yukarı ve aşağı sallayın
6. Fıskiye aşağı bakacak, çiçek ağzı kaba bakacak, köpüren anahtarı sıkın ve krema köpürtülür ve fıskiye tarafından oluşturulur
talimatlar:
1. Önce köpürme cihazının kapağını açın
2. Hazırlanan kremayı dökün ve üzerini örtün
3. Azot kapağını açın
4. Nitrojeni nitrojen kaputuna koyun ve fıskiyenin üzerine sıkın (Not: azotun dönüş sırasında bitmesini önlemek için köpürme hızı hızlıdır)
5. Krem topunu takın.Azotu eşit şekilde dağıtmak için kabın altını sallayın.Fıskiyeye basın ve kremayı sıkın
paket içerir:Tüm alüminyum şişe * 1 + meme (azot levha olmadan)
Notlar: Kremayı doldururken, kapasitenin üçte birini, tercihen 180 ml-200 ml'yi geçmemek en iyisidir.Bu krema tabancasıyla yapılan krema biraz yumuşaktır , kapuçino kahvesi gibi kremalı içecekler yapmak için uygundur, daha sert bir krema istiyorsanız kremayı kullanmadan önce bir saat buzdolabına koyabilirsiniz!
Copyright © 2024 Tasarım ve Geliştirme www.ulusanmotor.com.tr